Картофобелачки
Ресторантите и заведенията за бързо хранене са сред най-бързо развиващите се на българския пазар. Това кара собствениците им постоянно да търсят иновации, с които да подобрят производствения процес. И в същото време да осигурят на служителите си уреди, с които да съкратят времето за подготвяне на заготовките.

Професионални картофобелачки? Защо не?

Професионалните картофобелачки са незаменима част от всяка професионална кухня. Няма значение дали става въпрос за петзвезден ресторант с отбрана клиентела или квартално заведение, където притока на хора не спира. С картофобелачките можете да увеличите производителността на служителите си. Те елиминират нуждата от ръчно белене на картофи и зеленчуци.
Единственото, което трябва да направят кухненските работници, е да измият съответния зеленчук и да го заредят в картофобелачката. А след това машината сама ще се справи с беленето.

Професионалните картофобелачки са подходящи за картофи, моркови, цвекло и други зеленчуци.
Картофобелачките, които ще откриете в тази категория се управляват от панел тип тъчскрийн. Всяка от тях има различна вместимост. Целта е да предложим на заведенията с различен капацитет картофобелачката, от която се нуждаят.

Картофобелачки

 Основна конструкция от неръждаема стомана.
Различен капацитет на зареждане.
С панел за управление тип “ тъч скриин“.

Картофобелачки 1 Картофобелачки 2

БългарскиEnglishDeutschРусский