Грилове - Лава грил - универсален

Грилове – Лава грил

– с решетка
– раб.размери: 365 / 535 мм.
– общи размери: 470  / 700 / 430 мм.
– мощност 13 кВт
– тегло 50 кг.

Собственик сте на кетъринг, заведение за бързо хранене, ресторант или хотел? А знаете ли, че от оборудването в кухнята зависи какво качество на храната ще предложите на своите гости?

Особеност на заведенията е, че клиентите очакват не само бързо обслужване, но и безупречен вкус. За съжаление, много професионални кухни работят с грилове и оборудване, предназначено за дома. Това довежда до не добре сготвена храна или голямо забавяне.

Какво е решението?

Доверете се на професионалното кухненско оборудване и грилове. За разлика от гриловете за дома, професионалните имат по-голяма мощност. Така храната се приготвя до съвършенство за по-малко време.

Друго предимство на професионалните грилове е, че с тях се работи много по-лесно. Моделите, предназначени за дома не могат да отговорят на нуждите на заведенията и се зацапват много по-често. Това означава, че персоналът Ви трябва да прекъсне работата си, за да може да ги почисти.

Освен това, професионалните грилове са много по-лесни за почистване, ако се поддържат правилно.

Какви грилове можете да откриете при нас?

Разгледайте нашите грилове в тази категория. Разполагаме с модели с различни размери, тегло и характеристики.

Свържете с нас на телефон: 0896 612 008, ако имате въпроси относно параметрите на нашите грилове. Нашите консултанти с удоволствие ще се запознаят с нуждите на Вашето заведение и ще Ви помогнат да изберете подходящ грил.

БългарскиEnglishDeutschРусский