Картофобелачки
Ресторантите и заведенията за бързо хранене са сред най-бързо развиващите се на българския пазар. Това кара собствениците им постоянно да търсят иновации, с които да подобрят производствения процес. И в същото време да осигурят на служителите си уреди, с които да съкратят времето за подготвяне на заготовките.

Професионални картофобелачки? Защо не?

Професионалните картофобелачки са незаменима част от всяка професионална кухня. Няма значение дали става въпрос за петзвезден ресторант с отбрана клиентела или квартално заведение, където притока на хора не спира. С картофобелачките можете да увеличите производителността на служителите си. Те елиминират нуждата от ръчно белене на картофи и зеленчуци.
Единственото, което трябва да направят кухненските работници, е да измият съответния зеленчук и да го заредят в картофобелачката. А след това машината сама ще се справи с беленето.

Професионалните картофобелачки са подходящи за картофи, моркови, цвекло и други зеленчуци.

Какво можем да Ви предложим?

Картофобелачките, които ще откриете в тази категория се управляват от панел тип тъчскрийн. Всяка от тях има различна вместимост. Така независимо от големината на Вашето заведение, можете да откриете капацитета, от който се нуждаете.

Всички картофобелачки имат основна конструкция от неръждаема стомана. Това прави почистването и подръжката им изключително лесно.

Чудите се дали да направите тази инвестиция? Не губете повече време, а се свържете с нас на телефон: 0888 923 218. Нашите сътрудници с удоволствие ще се запознаят с потребностите  на Вашия бизнес и ще Ви дадат професионален съвет.

Картофобелачки

 Основна конструкция от неръждаема стомана.
Различен капацитет на зареждане.
С панел за управление тип ” тъч скриин”.

Картофобелачки 1 Картофобелачки 2

БългарскиEnglishDeutschРусский