Искате Вашето предприятие да се развие и да устои на конкурентите? А знаете ли, че модернизацията на производството би Ви гарантирала това?

Не случайно, все повече собственици на предприятия в хранително-вкусовата промишленост се стремят да улеснят работниците си. Новата техника за месопреработка и пакетиращи машини не само, че е по-практична и функционална. Но и не изисква толкова ръчен труд. Така, работниците в цеха могат да се фокусират над задачите си, без да се притесняват техниката за месопреработка и пакетиращите машини.

Във фирмения ни магазин можете да намерите обрани продукти, които са в топ-продажба и най-търсени от нашите клиенти. За Ваше улеснение сме ги разделили в няколко категории – техника за месопреработка, пакетиращи машини, собствено производство, хигиенна техника и хладилна техника.

Обърнете внимание, че това са най-добрите ни модели техника за месопреработка, пакетиращи машини, собствено производство, хигиенна техника и хладилна техника.

Ако желаете да разгледате пълната ни гама от техника за месопреработка, пакетиращи машини, собствено производство, хигиенна техника и хладилна техника, можете да ги намерите в раздел МАШИНИ.

МЕСОПРЕРАБОТКА

МЕСОМЕЛАЧКИ

МАШИНИ ЗА МЕЛЕНА НА МЕСО

Банцинги

За нарязване на месо с кост или без кост

Бутални пълначни машини

За пълнене, дозиране, изработка на хамбургери

Кутери

За смесване, кълцане и нарязване на месо

Гилотина за замразено месо

За нарязване на блокове замразено месо

Смесители

Нарязване на месо, колбаси, сирене, кашкавал

Слайсери/ Зеленчукорезачки

Нарязване на месо, колбаси, сирене, кашкавал

Формовъчни линии

За формоване на кюфтета, хамбургери, кабапчета

Машини за панади

За овалване на панада

Тендерайзери/ преси за месо / стейкъри

Машини за окрехкотяване на месо

БългарскиEnglishDeutschРусский