Нови машини

Ние вярваме, че всеки бизнес е уникален и заслужава най-доброто оборудване. Затова в тази категория ще откриете нашите нови машини за месопреработка.

Изключително практични и функционални.

Нашите нови машини за месопреработка ще Ви помогнат да увеличите производителността на Вашето предприятие. Но освен това ще създадат персонализирани решения, отговарящи  на специфичните нужди на Вашия бизнес.

Целта на нашите нови машини за месопреработка е да Ви помогнем да създадете една по-добра среда за Вашите работници, чрез обновяване на техниката. Защото новите машини за месопреработка са компактни и още по-лесни за управление.

Както сами можете да видите, разполагаме с голям асортимент от нови машини за месопреработка. Можем да Ви предложим професионални месомелачки за малко и средно производство, професионални месомелачки и линии за мляно месо и кайма. Освен това разполагаме с хамбургер машини, машини за шишчета, гилотини, вакуум пълначни машини и други.

Разгледайте нашите професионални месомелачки и нови машини за месопреработка и се свържете с нас на телефон: 0896 612 008. Нашите сътрудници ще Ви обяснят подробно характеристиките на нашите професионални месомелачки и нови машини за месопреработка.

Собствено Производство
Кланнично оборудване
БългарскиEnglishDeutschРусский