Стерилизатори

Автоклавите са познати още като стерилизатори. Те намират широко приложение в хранително-вкусовата промишленост. Може да се използват за преработване на различни продукти от месо, за стерилизиране на консерви.

Автоклавите имат различна вместимост като най-разпространените модели са с работен обем от 80, 150 и 250 литра. Всеки автоклав е обвит с паропроводи и може да бъде снабден с електрически вентилатори, които улесняват движението на горещия въздух в камерата.

Какви са предимствата на автоклавите?

Най-голямото предимство на автоклавите е, че са лесни за използване и спестяват много време от технологичния процес. В тях може да се консервира всичко – от плодове и зеленчуци до месни продукти.

При консервирането с автоклави се запазват полезните вещества и витамини на плодовете и зеленчуците. Освен това, при обработката външният вид на продуктите не се нарушава и се запазва неговата цялост.

Високата температура на обработка унищожава вредните бактерии и получавате продукт с високо качество и добър вкус.

Какви автоклави можете да откриете при нас?

В тази категория можете да разгледате нашите налични автоклави. Не се колебайте да ни потърсите на телефон: 0896 61 20 08, за да Ви помогнем с избора.

Нашите сътрудници с удоволствие ще се запознаят с Вашите нужди и ще Ви обяснят техническите характеристики на различните модели автоклави. Така ще можете да вземете информирано решение за Вашия бизнес.

Собствено производство
БългарскиEnglishDeutschРусский