ВАКУУМ ПЪЛНАЧКИ “РЕКС” АВСТРИЯ

вакуум пълначка

RVF 220

вакуум пълначка

RVF 327 / 327 S

вакуум пълначка

RVF 330 / 330 S

вакуум пълначка

RVF 420 / 420 S

вакуум пълначка

RVF 430 / 430 S

вакуум пълначка

RVF 436 / 436 S

ИНДУСТРИАЛНИ МОДЕЛИ

вакуум пълначка

RVF 740

вакуум пълначка

RVF 460

вакуум пълначка

RVF 736

вакуум пълначка

RVF 760

вакуум пълначка

RVF 761

вакуум пълначка

RVF 911

вакуум пълначка

RVF 913

Универсални линии за формоване

Автоматична машина за производство и прецизно формоване на кюфтета и хамбургери.
Продуктът пада на конвеерна лента и по този начин запазва перфекта форма  и запазване на прецизно тегло. Може да постигнете различни  форми и диаметри.
Линията за перфектна  и прецизна форма е  подходяща за различни хранителни смеси - картофи, хляб и други.

Линията за перфектни форми  на REX се предлага  в разновидности на отсичаща глава и  комплект с лента:  модели UFM 1,UFM2,UFM3,UFM4,UFM5 в зависимост дали  ще  излизат  няколко реда с продукти съответно 1, 2, 3, 4 или 5 бр.

Видео – отсекатели, работещи с вакуум пълначки REX и Handtmann

Отсекател за кебапчета Rex - Австрия

 

Формовачна приставка за кюфтета

Пълнене на течни смеси

Калибровачна линия

 

Електрическо устройство за натурални черва

 

Автоматичен пневматичен отсекател “MM Сервиз”

Вакуум пълначките осигуряват бързо и ефективно производство. Те са подходящи за всеки месарски магазин, цех и предприятие, което обработва месо и произвежда колбаси.

Вакуум пълначките са изработени по най-иновативните технологии, за да отговорят на изискванията на малките, средните и големи производства. Изцяло са направени от неръждаема стомана, която Ви дава възможност за лесно почистване.

Какви са предимствата на вакуум пълначките?

Много често малки магазини нямат средства, за да инвестират в необходимата техника. Така се налага да обработват и пълнят месото ръчно при производството на колбаси. Този процес не само отнема повече време, но има значително по-голяма загуба на продукт.

Вакуум пълначките са икономични и помагат за прецизното оформяне на колбасите. Те обработват нежно сместа, която е сложена в тях. С тяхна помощ ще подобрите качеството на производство и ще улесните производствения процес.

Друго голямо предимство на вакуум пълначките е, че на пазара има различни модели. Така можете да се насочите към пълначка, която е най-подходяща за Вашия бизнес.

Какви пълначки можете да откриете при нас?

В тази категория можете да разгледате нашите вакуум пълначки. Разполагаме с различни машини, които се различават по своите характеристики, параметри и размери. Някои са предназначени единствено за месо, докато други могат да се прилагат и за различни видове сирена и меки продукти.

Свържете се с нас на телефон: 0896612008, ако имате допълнителни въпроси за вакуум пълначките. Нашият екип с удоволствие ще Ви консултира и помогне да вземете най-доброто решение за Вашия бизнес.

БългарскиEnglishDeutschРусский