Рециклирани машини за преработване на месо от ММ сервиз

Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти иновативни решения за цялостно оборудване на предприятия от бранша. Затова следим новите технологии, посещаваме специализирани изложения за месопреработката и хранителната индустрия и при излизането им на пазара Ви ги предлагаме.

В тази категория можете да разгледате нашите рециклирани машини за месопреработване и рециклирани професионални месомелачки, пълначки, гилотини и други машини.

Всяка една от рециклираните машини за месопреработване и рециклирани професионални месомелачки преминава първо през основно обновяване и ние предоставяме гаранция и пълна техническа поддръжка за нея.

Какво друго можем да Ви предложим?

Ако сте собственик на предприятие или цех за производство в хранително-вкусовата сфера, търсите най-добрата производителност. Затова Ви предлагаме да разгледате вакуумбъркалките и другите ни рециклирани машини за месопреработване, които ще намерите в тази категория.

Вакуумбъркалките са изработени от неръждаема стомана. Това Ви позволява да ги почистите лесно и бързо. А след това да продължите с производствения процес. Така с вакуумбъркалките ще можете да поддържате висока хигиена на работното място и до осигурите безопасност за труда на работниците си.

Вакуумбъркалките подходящи за месо, риба и други хранителни продукти. Те са икономични и осигуряват висока производителност.

Разполагаме и с рециклирани машини на склад за месопреработване като професионални месомелачки, пълначни машини, инжектори, кутери, повдигащи устройства, гилотини, нарязваща техника, смесители и други.

Свържете се с нас на телефон: 0896612008, ако имате допълнителни въпроси за вакуумбъркалките и другите ни рециклирани машини за месопреработване.. Нашият екип с удоволствие ще Ви консултира и помогне да вземете най-доброто решение за Вашия бизнес.

Собствено Производство
Кланнично оборудване
БългарскиEnglishDeutschРусский